Ik schrijf dit blogbericht voor allen die in quarantaine zitten. Quarantaine wegens preventie of ziekte is in deze tijden essentieel. Ook relevante informatie is noodzakelijk om te overleven.

Informeer je goed.

Via het internet kunnen we contact houden met onze geliefden via videochat. Zo behouden we het gevoel van verbondenheid.

Video’s, boeken en muziek zijn allemaal beschikbaar indien je over een internetverbinding beschikt. Er zijn ergere tijden geweest om in quarantaine te gaan. Lees je favoriete auteur, volg een online cursus of bekijk je favoriete serie.

Let wel, internet is niet altijd de meest betrouwbare informatiebron. Via Facebook en andere sociale media gaan allerlei berichten op over Corona. Volgens deze onaannemelijke bronnen zou 5G de oorzaak zijn van Corona of zou het virus in een laboratorium gemaakt zijn om het westen te schaden.

Gebruik het internet op een verstandige manier en gebruik het om informatie te verzamelen die u vroeger enkel offline kon vinden. Maar controleer zo veel mogelijk uw bronnen op waarheidsgehalte en relevantie en durf kritisch te denken over de inhoud.

Stay safe and keep healthy!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.